Ανακοίνωση Διευθυντή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Πέρυσι και φέτος, δυο σχολικές  χρονιές το Γυμνάσιο Λιθακιάς έχει την τύχη να διαθέτει ένα δραστήριο και δημιουργικό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Θα αφήσει πίσω του ένα έργο που θα απολαμβάνουν γενιές μαθητών  που φοιτούν στο Γυμνάσιο μας. Τα μέλη του Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι : Κάπαρη Αντιγόνη, Ακτύπη Αντωνία, Χωραΐτου Γεωργία, Παλαιοθοδώρου Αγγελική, Βαρβαρίγου Ιωάννα, Σαρακίνη Μαύρα και Βυθούλκα Γεωργία. Όλες γυναίκες, δυναμικές, δραστήριες και με σημαντικές ιδέες!

Βοήθησαν το Γυμνάσιο Λιθακιάς με διάφορους τρόπους. Η  πιο σημαντική συνεισφορά  τους είναι στον εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής και του εξοπλισμού  του Γυμνασίου. Μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεχτήκαμε μια δωρεά  από τους κ. Εμμανουήλ  Βιτζιλαίο και την κ. Ζωή Χωραΐτου – Βιτζιλαίου στη μνήμη του γιου τους Ιωάννη Βιτζιλαίου, ενός νέου επιστήμονα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, με σκοπό να εκσυγχρονιστεί το εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και το Εργαστήριο Πληροφορικής του Γυμνασίου μας όπου φοιτούν τα ξαδέρφια του εκλιπόντος.ομεις,ναδιναμικες, δραστιριες ι

Με βάση αυτή τη δωρεά αλλά και με χρήματα που συγκέντρωσαν με διάφορες  δράσεις, το Γυμνάσιο Λιθακιάς διαθέτει πλέον:

  1. Σημαντικό εξοπλισμό οργάνων και υλικών για το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών.
  2. Δώδεκα καινούργιες οθόνες νέας τεχνολογίας για το Εργαστήριο Πληροφορικής.
  3. Καινούργια μικροφωνική και μεγαφωνική εγκατάσταση.
  4. Νέο βιντεοπροβολέα με οθόνη τοίχου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Όλα αυτά σε περίοδο κρίσης! Επιπλέον η προσφορά τους συνεχίζεται με ποικίλους τρόπους, όπως συμμετοχή και βοήθεια ή αποκλειστική διοργάνωση εκδηλώσεων στο χώρο του Γυμνασίου μας, μπουφέ και πάρτι αποφοίτησης  με αναμνηστικά δώρα. Επίσης βοήθησαν και στη συντήρηση του κτιρίου (βάψιμο μαντρότοιχου και οργάνων γυμναστικής στον προαύλιο χώρο). Διοργάνωσαν  ακόμη διαλέξεις  από ειδικούς επιστήμονες για τους γονείς κ.α.

Θερμές ευχαριστίες στις Κυρίες του Συλλόγου Γονέων  και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία μας, που έχει ως αποτέλεσμα το καλύτερο επίπεδο μόρφωσης των μαθητών που φοιτούν στο Γυμνάσιο Λιθακιάς.

Ελπίζουμε ότι και το επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων θα αφήσει  ανάλογο έργο.

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

 

Νίκος Γαρδέλης